2022

-       Guanyador del concurs de pintura ràpida Festes de Sant  Rafel 2022

-      Il·lustrador dels contes infantils: Es fameliar de Balansat  i Sa Bruixa de la Mola  autoria de  Joan Castelló Guasch  i adaptat per Iolanda Bonet   editat per  l’ Institut d’estudis eivissencs. 

-      Il·lustrador del llibre: L’Eivissa que ja no tenim    autoria de Pep  Joan i Marí “Xomeu”  ,   editat per Edicions Aïllades.

-     Exposició col·lectiva:  La mar dels Balearics organitzada per l’associació Art en B  que itinerà per les llotges de la cultura de la Fundació Baleària 


2021

- Il·lustrador del recull  de més de 800  refranys d'Eivissa d'Antoni Joan Bonet:   Refranyer eivissenc  autoria d'Isidor Marí i Víctor Pàmies editat per  l’Institut d’estudis eivissencs

-Donació  d’una obra a la col·lecció de Carmen Tur Ferrer per a la creació d’un museu de cultura popular al Molí d'en Simón (Sant Antoni de POrtmany)

- Guanyador del concurs de pintura ràpida Festes de Sant  Rafel 2021


2020

- Exposició col·lectiva  Roncadors - Moixos on  36  artistes de Balears i el País Valencià  reten homentage als felins emprant direrents tècniques artistiques ( pintura,  escultura, forja, ceràamica, etc )   L’exposició itinerà per sales de les Illes Balears i del País Valencià dins el programa Llonges de la cultura  que impulsa la Fundació Baleària  juntament amb la  Fundació Sa Nostra.   

- Exposició col·lectiva  Tancats organitzada per un col·lectiu  d’artistes durant el confinament el mes de març de 2020 produït per la  pandèmia com a conseqüència de la COVID-19.    L’exposició itinerà per sales de les Illes Balears  (Universitat del es Illes Balears- edifici Sa Riera – Els Jardins de Tramuntana de Valldemossa,... i per  sales de la península ibèrica com:  Magazinos d’Alacant, el Pedreguer, etc.

- Exposició colectiva: Ants - treballadores Organitzada per la UIB - Universitat de les Illes Balears  per a retre homenatge a totes aquelles dones anònimes que han treballat de forma desinteressada sense rebre res a canvi.

- Disseny del cartell i la samarreta de les festes de Sant Vicent de Sa Cala 2020


2019

-  Exposició individual a la Biblioteca del CEIP Santa Gertrudis de Fruitera

-  Disseny  del cartell  i les samarretes de les Festes de Sant Vicent de Sa Cala 2019

-  Exposició individual   Festes de Sant Vicent de Sa Cala 2019

-  Disseny de les agendes i les samarretes pel 50 aniuversari del CC Sa Real d'Eivissa


2018

- Creació d'una serigrafia per a l'exposició colectiva: ART PER LA VIDA 2  organitzada per Projeto Home- Balears 

- Exposició col·lectiva: "40+40" Organitzada per la UIB - Universitat de les Illes Balears per a la celebració del seu 40 aniversari. L’exposició recorrerà les seus universitàries  de Mallorca, Menorca i Eivissa així com altres Universitats de territoris de parla catalana.

- Cessió d’ una obra a  benefici d’APNEEF. 


2017

-  Exposició individual al CEIP Puig d'en Valls

 - Exposició colectiva: "Luna llena del arte" Organitzada per l'art club ibiza a la plaça de l'església de Santa Gertrudis ( Estiu 2017)

2016

-  Exposició Col·lectiva/ Subasta "Art i mel"  organitzada per l'Institut d'estudis eivissencs a la Sala Ebusus d'Eivissa (2016)

- Exposició col·lectiva: "Luna llena del arte" Organitzada per l'art club ibiza a la plaça de l'església de Santa Gertrudis ( Estiu 2016)

- Cessió de dues obres a APNEEF cada gota.  

2015

-  Col.lectiva “L’art de L’Art de Ramón Llull” organitzada per la Universitat de les Illes Balears juntament amb La Fundació Baleària (2015- 2016) viatjà a les seus universitàries de Mallorca, Menorca i Eivissa.,...

2014

- EXPOSICIÓ Individual al Restaurant  Es Cubells l’estiu de 2014

-  Cartell promocional “ Agenda 21 escolar”  organitzat per l’Ajuntament de Santa Eulària l’any 2014

2013

- Exposició individual.  A la botiga Bellas artes Romero d’ Eivissa.  ( 2013)

- Exposició individual. “Eivissa i la seva gent”  Centre cultural de Sant Joan de Labritja.  organitzada per la comissió de festes de Sant Joan( 2013)

- Exposició individual al restaurant  Casa Pepe - Es cafè de Sant Vicent de Sa Cala   durant  Estiu de 2013.

- Il·lustrador del conte infantil: Ses aventures d’en Toniet  autoría de Sílvia Torres Bonet i guanyador de l’accessit al premi Baladre convocat per l’Institut d’estudis eivissencs i editat per balafia postals

- Assessor pedagògic als quaderns “Construïm la nostra identitat” editat per l’Ajuntament de Santa Eulària a través dela cooperativa centmans.

2012

-       Assessor pedagògic als quaderns “Coneix Eivissa i Formentera” editat per ANAYA a través de la cooperativa centmans.

2011

-     Il·lustrador del conte infantil: Sa pagesa i ses gallines  editat per balafia postals autoría de Sílvia Torres Bonet.

-      Il·lustrador del conte infantil: Ses aventures d’en Toniet autoría de Sílvia Torres Bonet i guanyador de l’accèssit del premi baladre de l’institut d’estudis eivissencs.

-      Il·lustrador del llibre: “Quadern d’activitats de tutoria per a mestres” editat per la conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears.  

-      Il·lustrador del llibre: “Activitats de tutoria per a les families” editat per la conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears.  

-      Il·lustrador del llibre: “Activitats de tutoria al pati” editat per la conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears.  

2010

-  Il·lustrador del conte infantil: Sa Sargantana Mariana editat per balafia postals autoría de Joana Piña Vives i Rosa Colomar.

 - Exposició colectiva “Junts”  organitzada per la conselleria de presidència del Govern de les Illes Balears, juntament amb l’institut Ramón Llull que recorregué les ciutats de Madrid, Berlin, Moscou....

2009

-      Il·lustrador de la portada de llibre de Joan Castelló Guasch traduït a l’anglès : “Tales of Ibiza” editat pel Consell d’Eivissa

 -      Il·lustrador del llibre: “Quadern d’activitats de tutoria per a l’escola” editat per la conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears.  

2008

-      Cartell anunciador de l’ escola d’ estiu “Arrels” organitzat per l’ associació vuit d’ agost.

2007

-   Exposició  individual a la galeria Can Curt de Sant Agustí organitzada per l’Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia 

 -     Exposició col·lectiva en benefici de la Fundació Vicent Ferrer 

 -    Bienal de pintura Festes des Cubells – 07  (exposició col·lectiva) organitzada per la comissió de festes des Cubells

 -  Cartell anunciador de l’ escola d’ estiu “Arrels” organitzat per l’ associació vuit d’ agost.

2006

-  Cartell anunciador de la Nit de Sant Joan  organitzada per l’ Institut d’ Estudis Eivissencs i a l’ associació de veïns des Cubells.

-  Cartell anunciador de l’ escola d’ estiu “Arrels” organitzat per l’ associació vuit d’ agost.

- Exposició col·lectiva a la  I Mostra creativa  Ciutat d’ Eivissa organitzada per l’ Ajuntament de la Ciutat d’ Eivissa

-  Exposició col·lectiva a la Galeria Plastika d’ Eivissa

 2005

-    Bienal de pintura Festes des Cubells – 05  (exposició col·lectiva) organitzada per la comissió de festes des Cubells

 -  Exposició  individual al Molí d’en Simó organitzada per l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany

 -  Il·lustració i coautor del llibre: “Sonades d’ Eivissa i Formentera a l’escola”  publicat pel Consell Insular d’ Eivissa i Formentera en col·laboració amb el Centre de Professors d’ Eivissa - CEP

 -  Cartell anunciador de la VIII Trobada d’escoles Junts per la Llengua organitzada per l’ Institut d’ estudis eivissencs i l’ APREP

 2003

-  Il·lustrador en l’edició de material didàctic  per al Grup d’ estudis de la Naturalesa GEN (“La platja, un lloc viu”)

 - Cartell  del concert de Cata: Miquel Gili organitzat per Radio UC d’ Eivissa .

 2001

-  Cartell: Trobada per la Llengua organitzat pel Consell Insular d’ Eivissa, Govern Balear i Plataforma per la Llengua d’ Eivissa.

 -  Cartell:  “Taller d’ espardenyes” per la Colla de Sa Bodega

  - Cartell  de la campanya: “Conèixer la Llengua , estimar el país” per la Plataforma per la Llengua d’Eivissa.